+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Maradék fonalak

Mikor elkezdünk horgolni, kötni, hímezni, óhatatlan, hogy marad fonalunk, cérnánk. Akárhogy kiszámoljuk, mennyire van szükségünk, valahogy mindig képződik maradék. Általában ezt gyűjtögetjük, mert hátha jó lesz még valamire, és hát nem is volt olcsó. Ezek a kis feleslegek csak halmozódnak, gyűlnek, egyre több helyet foglalnak el a lakásunkban. Most kerestem pár ötletet, hogy mire is használhatnánk el a megmaradt maradék fonalakat. Úgy is jön a tavasz, jöhetnek a színek, a virág formák, kendők, táskák, amelyek feldobják a napjainkat, ruhatárunkat. Nézzük miket találtam.

Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest  

Mint a fenti képekből is látszik, sok maradék fonalból készíthetünk köröket, kockákat és ezeket szépen összehorgoljuk. Egy kis fantáziával csodás alkotások születhetnek. Forrás: Pinterest

A legegyszerűbb, ha először elkészítjük az egyes elemeket. Ha már úgy is a kezünkben van a minta, akkor érdemes jó sokat elkészíteni belőle.

Forrás: Pinterest

Ha külön válogatjuk a formákat, könnyebben tudunk keresgélni az összeállítás során.

Forrás: Pinterest  

Ezután következhet az összeállítás. Ezen sok múlhat, a jól megválasztott színek, formák, érdekes kombinációt alkothatnak. Legyünk merészek.

Forrás: Pinterest

Következzen az összehorgolás. A mintákat különböző módon köthetjük, horgolhatjuk össze. Rajtunk múlik, hogy szellősebb vagy tömöttebb mintát készítünk.

Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest     Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest Más-más összehorgolási mód, más-más kinézetet ad. Forrás:Pinterest

Minták

Akkor nézzünk mintákat, mert azért nehogy azt hidd, hogy mutatok pár ötletet és magadra hagylak. Segítek megtalálni a számodra tetsző formát, mintát. Nézd csak miket találtam!

Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: pinterest Forrás: pinterest   Forrás: Pinterest Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   A végén néhány elkészült csoda, hogy kedvet kapj az alkotáshoz. Forrás: Pinterest

Nézd csak milyen kis vidám?  

Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: :Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest

Látod, nem csak virágok, hanem tollak, madarak is készíthetőek maradék fonalakból. Sok mindent lehet horgolni kis mennyiségű fonalból. Tavasszal különösen jól jönnek a színek, a rügyező fák, a virágok, mind arra inspirálnak, hogy minél színesebb dolgot alkossunk! Remélem találtál valamit, amit szívesen kipróbálnál és jól jönnek hozzá a maradék fonalak! Jó munkát kívánok!

Szép napot kívánok!

Üdv:Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.