+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Készülj fel a kerti partik hangulatára

Ahogy beköszönt a meleg idő és hosszabbodnak a nappalok, eljön a kerti partik szezonja! Ha szeretnéd, hogy ezek az alkalmak mindenki számára emlékezetesek legyenek, fontos előre felkészülni és megtervezni az eseményeket. Íme néhány tipp, hogy hogyan készülhetsz fel a tökéletes nyári szórakozásra.

Forrás:https://www.howsweeteats.com/2017/05/diy-floral-chandelier/

Hozd létre a kívánt hangulatot a megfelelő dekorációkkal és világítással. Használj színes terítőket, virágdíszeket és hangulatos világítást, hogy feldobja az eseményt, és teremts egy barátságos és meghitt légkört.

Forrás: Pinterest

Ne felejts el friss virágokat használni a dekorációhoz!

Gyűjts néhányat a kertből vagy vásárolj piacról, majd helyezd őket egyszerű, de stílusos vázákba vagy befőttesüvegekbe az asztalokra vagy körülöttük. Használj szalagokat, fa vagy fém karikát, amire fel tudod fűzni, kötözni őket. 

Forrás: https://lavionrosedeco.blogspot.com/2016/02/as-duas-versoes-de-uma-banqueta.html

Egyszerűen és olcsón frissítheted fel a kerti székeket újrahasznosított anyagokból készült párnákkal és színes terítőkkel. Használj különböző textilmaradékokat, hogy egyedi megjelenést érj el, és varrj egyszerű párnahuzatokat és terítőket.

Forrás: Pinterest

A kényelmes ülőhely fontossága nemcsak a kerti partik hangulatához, hanem a vendégek kényelméhez és élvezetéhez is hozzájárul.

A vendégek kényelme és kikapcsolódása kiemelten fontos egy kerti parti során. A kényelmes ülőhelyek, például párnák vagy puha székek lehetővé teszik, hogy a vendégek relaxáljanak, élvezzék az eseményt és könnyedén beszélgethessenek másokkal.

Forrás: https://boards.weddingbee.com/topic/bridal-shower-tea-party/

A kerti partik gyakran hosszabb időtartamot ölelnek fel, így fontos, hogy a vendégek kényelmesen tudjanak ülni és pihenni. A puha párnák vagy kényelmes székek lehetővé teszik, hogy a vendégek hosszabb ideig maradjanak az eseményen, anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznének.

Forrás: https://couldihavethat.com/2013/08/chitwa-chitwa.html?utm_source=feedly

Ital és étel kínálat

Az ital- és ételletekárás kulcsfontosságú szerepet játszik a kerti partik sikerében és a vendégek kellemes élményében. A megfelelően tervezett és elrendezett ital- és ételkínálat nemcsak az ételek és italok könnyű hozzáférhetőségét biztosítja, hanem hozzájárul az esemény hangulatához és kényelméhez is. Az ital- és ételletekárás lehetővé teszi a vendégek számára, hogy könnyen szolgálhassák fel maguknak az ételt és italt, így fokozva az esemény lazább és barátságosabb légkörét. Emellett a jól kialakított ital- és ételkiszolgálás segíti a vendégeket abban, hogy könnyen megtalálják az ízlésüknek megfelelő falatokat és italokat, és élvezzék a kerti parti élményt anélkül, hogy aggódniuk kellene a kiszolgálás vagy az étel-ital hiánya miatt. Összességében az ital- és ételletekárás hozzájárul a vendégek kényelméhez, elégedettségéhez és a kerti parti pozitív élményének kialakításához.

Forrás: Pinterest

Ha pikniket vagy egy kerti vacsorát tervezel, gondoskodj arról, hogy a kenyeres kosarad vagy a tálak fedezve legyenek. Készíts egyszerű takarókat könnyű anyagokból, mint például hálószövet vagy organza, hogy megvédjék az ételeket a bogaraktól és a portól.

Forrás: Pinterest

Rovarok elleni védelem

Ahhoz, hogy megvédjük italainkat a rovaroktól és szennyeződésektől, készítsünk egyszerű pohártakarókat könnyű anyagokból, például hálószövetből vagy vászonból. Egyszerűen kivághatsz kör alakú darabokat és elhelyezheted őket a poharak tetején.

Forrás:Pinterest

Ha nem szeretnéd, hogy lefújja a szél, érdemes egy-egy kisebb nehezéket rávarrni, ráhímezni, pl. gyöngyből.

A kenyeres kosarunkra is készíthetünk hálós zsákot, amit már a meglévő kosárhoz is hozzá tudunk ölteni és felülről kényelmesen ki tudjuk nyitni, majd össze tudjuk zárni. 

 

Forrás: Pinterest

Az étel- és italbogarak bekerülése az italba vagy az ételbe nemcsak kellemetlen és zavaró élményt okozhat a vendégek számára, hanem egészségügyi aggályokat is felvet. A bogarak belekerülése az italokba vagy ételekbe kellemetlen és zavaró élményt okozhat a vendégek számára. Ez ronthatja az esemény hangulatát és kényelmetlenséget okozhat a vendégeknek.

Forrás: Pinterest

Összességében fontos biztosítani, hogy az italok és ételek megfelelően védettek legyenek az étel- és italbogaraktól egy kerti partin. Ez hozzájárul a rendezvény higiéniai színvonalának megőrzéséhez, a vendégek elégedettségéhez és a rendezvény pozitív hangulatának fenntartásához.

Forrás:Pinterest

Evőeszközök megfelelő tárolása

Az evőeszközök megfelelő tárolása és elhelyezése kulcsfontosságú a kerti partik során annak érdekében, hogy a vendégek könnyen hozzáférhessenek hozzájuk, és kényelmesen élvezhessék az ételeket és italokat. 

Ügyelj arra, hogy az evőeszközök elrendezése tiszta és rendezett legyen, hogy könnyen megtalálják őket a vendégek. Használj szervezőtartókat vagy tálakat az evőeszközök csoportosításához és elrendezéséhez, és ügyelj arra, hogy minden eszköz jól látható legyen.

Forrás: Pinterest

Biztosíts elegendő evőeszközt a vendégek számára az eseményhez, hogy mindenki kényelmesen tudjon enni. Számold ki előre a vendégek számát, és készíts elegendő mennyiségű evőeszközt a részvételhez.

Forrás: Pinterest

Hogy elkerüld a szél által felkavart szalvétákat, készíts saját szalvéta nehezékeket. Használj kavicsokat, természetes fadarabokat vagy festett köveket, amelyek nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is vonzóak.

Forrás: Pinterest

Terítő lefogatása

A terítő lefogatása, bár sokak számára apró részletnek tűnhet, valójában jelentőséggel bír a rendezvények kifinomult megjelenésében és a vendégek kényelmében.

A terítők lefogatása tisztább és rendezettebb megjelenést kölcsönöz az asztaloknak. A lefogatott terítők nem csupán elkerülik a szélben való felborulást vagy elmozdulást, hanem egyúttal szimmetrikus és átgondolt megjelenést kölcsönöznek az asztaloknak, ami vizuálisan vonzóbbá teszi az egész környezetet.

Forrás: https://365slojd.se/projects/virka-duktyngder/olympus-digital-camera-56

Az alaposan lefogatott terítők biztosítják az asztalok stabilitását és biztonságát. Ez különösen fontos szélsőséges időjárási körülmények között, amikor a szél vagy más külső tényezők könnyen felboríthatják az asztali díszítéseket vagy éppen az ételt és italt.

A jól lefogatott terítők megkönnyítik a vendégek számára az asztalokhoz való hozzáférést és az ülőhelyek elfoglalását. Nem kell aggódniuk az elmozduló vagy zavaró terítők miatt, így zavartalanul élvezhetik az étkezést és a társaságot.

Forrás: Pinterest

A lefogatott terítők megvédik az asztalokat a szennyeződésektől és a külső elemektől, például a por vagy a rovaroktól. Ez javítja az étkezési terület higiéniáját és biztonságát, így kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtve a vendégeknek.

Fontos még a hangulati világítás is, főleg ha estébe torkollik a partizás.

Gyertyák használata

Használj szép üvegeket vagy befőttesüvegeket, és tegyél bele gyertyákat vagy LED-fényeket a hangulatos kerti világítás érdekében. Akár festheted, díszítheted vagy beboríthatod őket hálószövettel a még romantikusabb hatásért.

Forrás: https://onelittleproject.com/pressed-flower-lanterns/

A kerti partik szezonja remek lehetőség arra, hogy összegyűjtsük a barátokat és a családot, és élvezzük a nyár kellemes időjárását. Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek abban, hogy minden kerti parti emlékezetes legyen, és mindenkinek jól érezzük magunkat!

Forrás:https://uptodateinteriors.com/diy-flower-garland-with-fairy-lights/

Nézz be hozzánk

Ha kedvet kaptál az alkotáshoz a Gombocska webáruházban és boltban rengeteg gyönyörű alapanyag közül válogathatsz.

KLIKK alábbi képre:

gombocska méteráru

Sok sikert kívánok és szép napot!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.