+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

17 szuper tipp amire szükséged lehet

Üdvözöllek, ma egy videót hoztam neked, amit a nagylányomnak hála ismertem meg. A korából adódóan és a mai kor szellemében állandóan a youtube-ot bújja, mindig talál valami érdekességet. Nagyon szeret kézműveskedni, viszont sajnos a gyors eredményeket szereti. Így általában a gyorsan elkészíthető dolgok keltik fel a figyelmét.

Hála ennek most egy olyan videót talált nekem, amit muszáj megosztanom veled, mert szerintem nagyon sok hasznos információ van benne, légy kötős, varrós, hÍmzős vagy csak kíváncsi. Mosolyogva néztem végig, volt amit ismertem, de van benne néhány ötlet, ami még nekem sem jutott volna az eszembe. Remélem találsz benne számodra is érdekes szösszenetet. Nekem nagy kedvencem a csomó készítés, mert az valahogy sosem megy. Találsz benne felhajtást, foltozást, hímzési tippeket, fonaltárolási ötleteket, alap öltésmintákat, szabókrétára ötleteket, de nem lövök le minden poént, érdemes megnézni.

Jó szórakozást kívánok hozzá!

 

Egy utolsó hasznos jó tanács ebben a hőségben, amikor rájövünk nincs elég rövidnadrágja a gyereknek, vagy nekünk. Keressük elő a kikopott, kiszakad térdű nadrágokat és vágjuk le. A leggingszek szárából a lányoknak még hajpántot is tudunk készíteni. Nem kell kidobni a jó méretű nadrágot mert fel tudjuk használni. Egy nyárra mindenképpen jó lesz.

Jó alkotást kívánok ezen a szép júniusi napon!

Szép napot!

Üdv:Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.