+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Ergonomikus kötőtű

Ha esetleg még nem váltottad le kötő és horgoló tűidet ergonomikus változatokra, hidd el épp itt az ideje. 🙂

Több mint 1200 éve kötnek az emberek, de a modern kor legújabb fejlesztései nem is olyan régen érték el ezt a területet.

Pedig micsoda különbség kötni vagy horgolni egy modern, ergonomikus tűvel!

A Prym ergonomikus kötőtűi minden eddigi kötőtűtől eltérőek. A kötőtű anyaga különleges műanyag, a kiképzése forradalmian új. Ez a kötőtű megkönnyíti a munkát, kíméli a kezet. Választhatsz egyenes, kör és zoknikötőtű változatokból is.

Nézd meg video segítségével is, miért olyan nagyszerűek ezek a kötőtűk.

<p><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tzbhdc1SU2I?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p>
 

A kötőtűk új generációja,mely kézreálló, könnyű, hajlékony és kecses. Speciális csepp alakú hegyképzés megakdályozza a szemek lecsúszását.

A háromszög keresztmetszett lehetővé teszi a könnyű fogást, az összepattintható végek a tárolást, valamint pont annyi hely van összepattintva, hogy egy sornyi szem elfér a két tű között, így ha megszakítjuk a munkát, összepattintjuk a tűket, akkor ezzel megakadályozzuk, hogy a szemek lefussanak róla.

Egyenes ergonomikus kötőtű

Ezzel a kötőtűvel álom dolgozni, kíméli a kezet, a fonalat annyira engedi csúszni a tűn, amennyire épp szükséges. 3mm -től 10mm-ig terjedő vastagságban kapható nálunk, göbös végű kialakítása megkönnyíti a kötést. A kötőtű különleges műanyag anyaga, a hegyek csepp alakú kiképzése megkönnyíti a munkát, kíméli a kezet.

Ergonomikus körkötőtű

A körkötőtű nyelén lévő sötétkék rész teszi lehetővé, hogy ne csússzon a kezünk kötés közben. A tű vége nem hegyes, hanem tompított végű tű, egy csepp formára emlékeztet. Mivel van egy szűkebb rész a csepp végén, majd a kötötú újból kiszélesedeik, megakadályozza, hogy a szemek lecsússzanak a tűről.  A tű hegye könnyen becsúszik a szembe, nem nehéz vele dolgozni.
Maga a körkötőtű nem kör , hanem a tű metszete háromszög, ezáltal a vastagabb kötőtűk is könnyedén elférnek a kisebb kezűek kezében.
Könnyű ezzel a kötőtűvel a kötés, szebbek a szemek, akik nem kötnek egyenletesen, azoknak is sokkal egyenletesebb a munkája ezzel tűvel kötve.

Ergonomikus zoknikötőtű

Megérkezett a világújdonságnak számító ergonomikus kötőtűk családjának legújabb tagja a zoknikötőtű. A csepp alakú végződésnek köszönhetően a szemek nem csúsznak le a tűről. Különleges műanyagból készült, háromszög keresztmetszetű tű kíméli a kezet és annyira engedni csúszni a fonalat a kötőtűn, amennyire éppen szükségünk van.

Zokni,sapka,kesztyű kötéséhez ajánlott! A doboz 5 tűből áll!

Természetesen valamennyi ergonomikus kötőtűt megtalálod a dunakeszi Gombocska méteráru és rövidáru boltban.

Webáruházunkat pedig a www.meterarurovidaru.hu címen éred al, ahol szintén rengeteg kötőtű között tudsz válogatni ITT: Kötőtűk.

Ha még nem próbáld ki őket, hidd el, itt az ideje.

Kati - Gombocska

Az alapanyagokat, melyek az alkotáshoz szükségesek, megtalálod dunakeszi boltunkban.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.

Webáruházunkat pedig természetesen otthonról is eléred.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu