+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Horgolt angyal szárny

Nyakunkon a karácsony, de még van annyi időnk, hogy elkészítsünk pár darab horgolt angyalszárnyat. Most mutatok pár videót, leírást, amit még idő szűkében is el tudunk készíteni.

Forrás: Pinterest

Attól függően mekkora szárnyat szeretnénk horgolni, vagy milyen fonallal tudunk dolgozni, bármilyen fonalból készíthetjük. Átlalában a 10-es vagy 20-as horgolócérnákat használják, amelyekből a gömböket, hópelyheket készítik. Szerintem nyugodtan lehet catániából vagy 5-ös vastagságúból is készíteni, de ha mondjuk babafotózáshoz szeretnénk nagy szárnyat, nyugodtan készíthetjük vastagabb fonalból is.

Forrás: Pinterest

Mutatok magyar videót is, talán ez a legjobb segítség. Tudom sokaknak zavaró, hogy általában külföldi videókat mutatok, de sajnos nagyon kevés a magyar nyelvű és az elkészítése nem olyan egyszerű, mint az gondolnánk. 

Horgolt angyalszárnyat tehetünk a karácsonyfára dísznek, a csomagolást is feldobhatjuk vele, apró figyelmesség lehet egy kollégának adott angyalszhárny. Készíthetünnk nagyobbat, akár a gyereknek játszani is. 

Forrás:Pinterest

Ha már nincs időnk és türelmünk a karácsonyi forgatagban teljsen angyalkát horgolni, az angyalszárny még belefér. De akár egy filcből készült angyalkát is fel tudunk dobni egy horgolt szárnyacskával. 

Forrás: Pinterest

 

Forrás:Pinterest

Nyugodtan kísérletezzünk a színekkel, fonalakkal. Próbáljunk ki csillogós fonalat, vagy bolyhos fonalat. Mindegyik érdkes szárnyat fog alkotni. 

Forrás:Pinterst

Forrás:Pinterest

Forrás:Pinterest

Akasztót horgolhatjuk is rá, de akár vékony szalaggal is felköthetjük a fára. 

Forrás: Pinterest

Forrás:Pinterest

Most már, hogy tudjuk, hogyan kell készíteni a angyalszárnyat, kívánok neked jó munkát és kellemes készülődést a karácsonyra. Igaz ez a karácsony más lesz idén a vírus miatt, de remélem sikerül egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni az otthonodba. 

Forrás:Pinterest

Ha kedvet kaptál az alkotáshoz a Gombocska webáruházban és boltban rengeteg gyönyörű anyag közül válogathatsz.

KLIKK alábbi képre:

gombocska méteráru

Forrás: Pinterest

 

Sok sikert kívánok és szép napot!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.

Gombocska

You have Successfully Subscribed!