+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Horgolt kagylók

Szép lassan melegedik az idő. Sajnos a vírus miatt sokan lemondanak a nyaralásról. Ezért arra gondoltam, teremtsünk egy kis nyaralós hangulatot. Készüljünk együtt a nyárra.

Most horgolt kagylókat hoztam, remélem lesz legalább egy, ami felkelti az érdeklődésedet és elkészíted magadnak,vagy akár ajándékba is adhatod.

Ennek az elkészítéséhez vastagabb fonalra lesz szükségünk és hozzá való horgolótűre. Használhatunk zsinórfonalat, szalagfonalat. Első ránézsre nagyon bonyolultnak tűnik, de mutatni fogok videókat is és az biztos segíteni fog az elkészítésben.

Lássunk munkához!

Forrás:Pinterest

Mutatok egy videót. Szerintem azért ebben jól látszik, hogyan is kell készíteni a kagylót.

Forrás:Pinterest

Felmerül a kérdés, oké, de mire használjam ezt a nagy kagylót? A képeken jól látszik, kiváló tároló, akár fonalakat is tárolhatunk benne. Dekoratívan tudjuk tárolni a fürdőben a fésüket, hajkeféket is. Mivel mag a fonal mosható, nyugodtan moshatjuk mosógépben, tehát nem kell félni attól, hogy mikor koszos lesz vagy poros, nem tudunk vele mit kezdeni.

Többféle kagylót is horgolhatunk. Mutatok egy másik videót is.

 

Kagylóból sosem elég. Nem feltétlen kell zsinórfonalból készítened, attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ha csak dekoráció, vagy gyereknek puhaság, akkor nyugodtan használhatod a megszokott fonalad, csak készülj fel, hogy a méretek mások lesznek.

Most több kagylóval nem bomábzlak, szerintem azért ez egy nagy munka. Remélem sikerült valamelyikkel felkelteni az érdeklődésedet és kipróbálod.

 

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Ha kedvet kaptál az alkotáshoz a Gombocska webáruházban és boltban rengeteg gyönyörű anyag és fonal közül válogathatsz.

KLIKK alábbi képre:

Forrás: Pinterest

 

Sok sikert kívánok és szép napot!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.