+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Ebben a nagy hőségben nincs az embernek sok kedve hosszan ülni a gép előtt, vagy órákon át kötni, horgolni. Nem azért mert nem szereti,  hanem inkább vágyunk ki a napra, szeretnénk élvezni a simogató napsugarakat, vagy a hirtelen jött melegtől több lett a kerti munka, sűrűbben kell az állatokra is figyelni, így egyre kevesebb az időnk a kreatívoskodásra, kézimunkázásra.  Ezért most összegyűjtöttem pár gyorsan elkészíthető kiegészítőt, ruhadarabot, dekorációs ötletet. Ezekkel aránylag gyorsan elkészülünk, és hamar ér minket pozitív élmény. A mai felgyorsult világban így is sokan a gyors sikerélményre vágynak, ezért most próbáltam ebbe az irányba menni.

Remélem találsz valamit, ami megtetszik és megvalósítod.

Frottír turbán pillanatok alatt

 

Nagyon gyorsan el tudjuk készíteni. Amire szükségünk van, az egy 30 cm-es frottír darab. Használhatunk régi törülközőt vagy vehetünk méteráru boltban frottír anyagot. Szükségünk van még ferdepántra, gumira és egy gombra.

Kettéhajtjuk a frottír anyagot, a mellékelt ábra mintáját kivágjuk belőle. Felvarrjuk a ferdepántot körbe, az egyik végére a gumit varrjuk fel a másikra meg  gombot. És már kész is vagyunk, gyorsan száríthatjuk a hajunkat.

Cipzárból tolltartó

Ha van otthon a fiókban maradék színes cipzár, akkor abból csinálhatunk színes tolltartót, neszesszer tartót.

Egymás mellé fektetjük őket összevarrjuk a szélek mentén. Ekkor kapunk egy cipzár lapot. Előveszünk egy anyagdarabot, érdemes vastagabbat keresni, pl. farmert.  Színt színnel szembe fordítjuk és összevarrjuk. Arra ügyeljünk, hogy legyen lehúzva legalább félig cipzár, hogy ki tudjuk fordítani.

 

Forrás: Pinterest

Ujjbábok gyorsan

A gyerekek imádnak bábozni, kis figurákkal játszani. Ha vannak otthon kis filc darabjaink, akkor tökéletesen tudjuk őket hasznosítani.

 

Egy kis segítség a kiszabáshoz.

Kis cuki horgolmányok

Sokszor csak egy kis kiegészítőre van szükségünk, hogy feldobjuk a ruhánkat, táskánkat. Ebben most egy-két cuki kis horgolmánnyal tudok neked segíteni. Gyorsan elkészül, nagy melegben sem mondhatjuk azt, hogy melegít minket a fonal, mert gyorsan elkészülünk.

Ezekből ha készítünk többet, akár egy kis hajpánt is lehet.

De akár a meglévő hajráfunkra is felragaszthatjuk őket.

 

Remélem azért sikerült egy kicsit felkeltenem az érdeklődésedet.

Szép napot kívánok és élvezd a gyönyörű napsütést is!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Az alapanyagokat, melyek az alkotáshoz szükségesek, megtalálod dunakeszi boltunkban.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.

Webáruházunkat pedig természetesen otthonról is eléred.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu