+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Nyuszi horgolva kicsit másként.

Készíts Te is Pólófonal nyuszit húsvétra. Képzeld még horgolótű sem kell hozzá. Egyszerűen elkészíthető a horgolt nyuszi, melyhez csak pólófonal, olló és egy vonalzó szükséges.

horgolt nyuszi

Több színben is elkészítheted a pólófonal nyuszikat, egy-egy nyuszihoz két színt érdemes felhasználni. Nagyon jól mutatnak az élénk narancssárga ruhájú szürke színű nyuszik, de természetesen bármilyen színt választhatsz.

Első lépésben mérj le kb. 30 centit a pólófonalból a vonalzóval, majd a videón látható iránymutatás szerint készítsd el, horgold meg a nyuszi testét.

 

<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:56.25%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/WzHO16xllbw?ecver=2" width="640" height="360" frameborder="0" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" allowfullscreen></iframe></div>

Ha pontosan követed a video útmutatását, akkor ilyen klassz kézzel horgolt nyuszikat kapsz, melyeket akár apró ajándékként vagy kiegészítő húsvéti díszként is használhatsz.

horgolt nyuszi

Jó szórakozást és sok sikert a pólófonal horgolt nyuszikhoz.

Ha pedig szép pólófonalakat keresel, a Gombocska webáruházban a www.meterarurovidaru.hu címen találsz nagyon szép fonalakat ITT: Pólófonalak

Kati - Gombocska

Az alapanyagokat, melyek az alkotáshoz szükségesek, megtalálod dunakeszi boltunkban.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.