+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Először is boldog, vidám, kreativitásban gazdag új évet kívánok neked! Remélem kipihented egy kicsit magad a hosszú hétvégén és most újult erővel vágtál neki az új évnek! 2019 a kínai horoszkóp szerint a disznó éve. A kínai újév 2019. február 5-én kezdődik és 2020. január 20-án ér véget. A disznó foglalja el az utolsó 12. helyet a kínai horoszkópban. A kínai zodiákus szerint a Disznó éve 2019-ben szerencsét, boldogságot hoz nekünk.  A kínai asztrológia szerint a Disznó éve a hivatás és az anyagi bőség időszaka, de ami fontos a boldogság és a szeretet, ami ebben az éven körbe fog venni minket. Hát ennek a fényében, most akkor legyen malacunk és ezért arra gondoltam, hogy készítsünk kis röfiket, malacokat, disznókat! Első munkanapomon az egyik kedves vevőmtől, aki nagyon profi amigurumi készítő, kaptam egy cuki kis malacot, hogy legyen malacom ebben az évben. Nagyon édes, és azóta is ott van velem a boltban és vigyázz rám! Szeretném, ha neked is lenne egy malackád, aki szerencsét hoz neked! Nézzük miből és milyet tudunk készíteni. Igyekeztem minél szélesebb körben felkutatni a malacokat, minél többféle módszerrel elkészítve. Remélem találsz számodra tetszőt! Jó munkát hozzá!

Horgoljuk malacot!

Forrás: https://www.amigurumitogo.com Ha szeretnél ilyen malackát készíteni a pontos leírását az alábbi linken találod: https://www.amigurumitogo.com/2014/06/pig-pattern.html Érdemes zsenília fonalat is kipróbálni, nagyon édes nagy malackáink születnek majd.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest   Készíthetünk kis gömböc malacot is a szokásos módszerrel.

Forrás: Pinterest

Készíthetünk malacos könyvjelzőt, akkor mindig velünk lehet a malacunk! Az alábbi linken találod a leírást.

Forrás: Pinterest   Készíthetünk vicces szőnyeget a gyerekszobába hozzá illő párnával.

Forrás: Pinterest  

Varrjunk malacot!

Ha nem tudsz horgolni, viszont varrni igen, akkor az alábbi ötletek között keresgélhetsz, remélem malacod lesz és találsz valami jópofát, amit el fogsz készíteni. Az alábbi malackához nyugodtan használjuk fel a maradék anyagainkat, így vicces malackákat tudunk előállítani.  

Forrás: Pinterest Kis anyagszükséglettel készíthetünk malac párnát. Akár négyszögleteset vagy akár gömbölyűt. Egy kis rózsaszín anyag, tömőanyag és fantázia kell hozzá!  

Forrás: Pinterest  

Forrás: Pinterest  

Gyerekekkel könnyen tudunk készíteni filcből malacos kulcstartót, ez aztán egész évben velünk lehet és hozhatja a sok jót, szerencsét.

Forrás: sewjunejones.co.uk

Forrás: sewjunejones.co.uk

Kitűzőt is készíthetünk belőle.

Forrás: sewjunejones.co.uk  

Ha van néhány felesleges zoknid és még rózsaszín is, akkor irány zokni malacot készíteni.

Forrás:Pinterest   Kis cuki malacokat varrhatunk filcből és pamut jerseyből, poálrból is.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest  

Forrás: Pinterest Forrás: Pinterest  

Hímezzünk malacot!

Hímzőtű a kedvenced, akkor neked is találtam pár ötletet ami elindít a malacozás útján. Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest  

Forrás: Pinterest Remélem tudtam mutatni valami újat, vagy legalább elindítottalak idén is az alkotás útján! Jó munkát kívánok és legyen malacod!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.