+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Csúszócsomók, kapocsok

A lányaim a szünetben nagy elánnal készítik a barátság- és egyéb karkötőket. Észrevettem, hogy ahogy kész vannak, ott állnak és rákötik a kezükre, de onnan már csak ollóval jön le. Tehát újból már nem tudják felvenni. Ezért gondoltam, hogy hátha másnak is gondot okoz ez és most összegyűjöttem, hogy hogyan is lehetne ezt a problémát orvosolni. 

Forrás: Pinterest

Sima szaténzsinorból készült karkötőknél nagyon jó megoldás a csúszócsomó. Ezt érdemes alkalmazni, mert akkor levehető lesz és egyben állítható is a karkötő.

Forrás:Pinterest

Mutatok hozzá videót is, úgy talán könnyebb. 

Lehet kapni kreatív boltokban delfinkapcsot, mindenféle kapcsot amit szintén rá tudunk tenni a karkötők végére. Vastag fonalaknál sajnos ez nem annyira járható út.

Forrás: Pinterest

Nagyon fontos, hogy a kapcsokat is úgy rögzítsük, hogy ne kötődjön ki könnyen. Különböző csomózási technikával tudjuk rögzíteni.

Forrás:Pinterest

 

Forrás:Pinterest

Forrás:Pinterest

Forrás:Pinterest

Mint látod, többféle módon tudod rögzíteni a kapcsokat. Nézd meg melyik tetszik neked, melyiket tudod kivitelezni és használd bátran ezeket, hogy a karkötők többször használhatóak legyenek.

Forrás:Pinterest

Használhatunk gombokat a végére, amiket beakasztunk a kezdő hurokba. Tehát nem sok lehetőség van, de azért van. Próbáljuk ki melyik tetszik a legjobban és melyiket érezzük a legbiztosnágosabbanak, mert az sem jó, ha elhagyjuk az általunk készített karkötőt. 

Forrás: Pinterest

Remélem sikerült segítenem és tudtam valami újat mutatni.

Ha kedvet kaptál az alkotáshoz a Gombocska webáruházban és boltban rengeteg gyönyörű alap anyag közül válogathatsz.

KLIKK alábbi képre:

gombocska méteráru

Forrás: Pinterest

 

Sok sikert kívánok és szép napot!

Üdv: Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.