+36-30-415-5005 info@gombocska.hu

Hópehely sablon

Karácsonyra nem lehet elég korán kezdeni a kézimunkázást. Akik horgolnak, kötnek már hónapokkal előtte nekikezdenek a munkának, főleg ha tömeggyártásról van szó. Mint tavaly, idén is összegyűjtöttem pár hasznos leírást, hópehely sablon ötletet, videót csodásabbnál csodásabb hópelyhekről. Remélem sikerül találni olyat, ami neked is megtetszik és elkészíted.

Filcből készült díszek hópehely mintával

Talán a leggyorsabban elkészíthető díszek egyike a filcből készült díszek. Ha szeretnénk különlegessé tenni, akkor érdemes rájuk hímezni egy-egy karácsonyi mintát. Jelen esetben hópelyheket.

Forrás: pinterest A hópehely minta mindenen jól mutat, érdemes kísérletezni.

Forrás: Pinterest Egy kis segítség a hímzéshez. Nem kell hozzá más, mint hímzőcérna és tű.

Forrás: Gombocska

Mutatok egy mintát, és annak a hímzésének a lépéseit. Gyerekekkel nyugodtan el tudjuk készíteni, legalább részt vesznek a karácsonyi készülődésben. Akár az iskolai, óvodai karácsonyi vásárokra is készíthetünk közösen díszeket, jól jön a hópehely sablon az iskolai készülődéshez is.

Forrás: Pinterest

Ha már hímzésnél tartunk, hímezhetünk papír tányérra is. Kisebb gyerekek nagy lyukú tűvel könnyedén el tudják készíteni.

Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás: Pinterest

Keresztszemes hímzéssel készült hópelyhek

Ha már megragadtuk a tűt és a cérnát, akkor készítsünk különleges keresztszemes hópelyheket is. Egyedi karácsonyi ajándékokat, díszeket tudunk készíteni. Szerintem érdemes próbálkozni, akár különleges színekkel vagy mintákkal, eltérő hópehely sablon választásával. Egy jó ötlet és máris kész az ajándék, amely egyedi, különleges és saját készítésű.

Forrás: Pinterest

Egy jól megválasztott minta és néha a kevesebb több.

Forrás: Pinterest

Itt is van hozzá a minta:

Forrás: Pinterest

Mutatok azért néhány mintát, mivel két egyforma hópehely nincs, így itt sem fogsz találni egyformákat. Merj kísérletezni, készíts díszt, párnát, kesztyűt, terítőt, bármit, és díszítsd hópelyhekkel, hogy meghozza a karácsony és a tél hangulatát.

Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest     Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest     Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest

Horgolt hópehely

Örök kedvenc, a horgolt hópehely. Ebből sosem elég, bármennyi hópehely sablon vagy minta kerül begyűjtésre, sosem elég. Most mutatok párat, hátha találsz közte valami újat, amit eddig még nem horgoltál meg.

Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás:Pinterest   Forrás: Pinterest Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest     Forrás: Pinterest     Forrás: Pinterest   Forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest   forrás: Pinterest   Forrás:Pinterest  

Forrás:Pinterest

Most pedig jöjjön pár videó, hátha ez is segítség a hópihe gyártásban.

 

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődésedet és te is kipróbálod valamelyik mintát, vagy az összeset!

Kívánok neked sok sikert hozzá és kellemes karácsonyi hangolódást!

Szép napot!

Üdv:Kati

Kati - Gombocska

Webáruházunkban megtalálsz minden szükséges alapanyagot.

Böngéssz kényelmesen több ezer termékünk között:

www.meterarurovidaru.hu

Látogass el boltunkba.

Gombocska, méteráru és rövidáru bolt:

Dunakeszi, Kiserdő u. 12.